Curanto.....(from Chiloe, southern Chile. Prepare outdoor, taking the name "curanto in-hole", ie it is made into a pit dug in the ground, about five feet deep. The bottom is covered with stones that are heated in a fire. When red-hot coals are removed and you begin to put the ingredients are different types of seafood, meat, potatoes, sausages, sausages, chapaleles, milcaos and covered with large leaves of a plant called pangue or nalca, or failing that, with cabbage leaves).

(from Chiloe, southern Chile. Prepare outdoor, taking the name…

Una receta de un postre tradicional chileno: la leche asada, muy fácil de hacer y delicioso. Será un homenaje a la abuela que tan sabroso lo preparaba.

Crema Volteada, Yummy Peruvian Dessert: A condense milk flan-like topped with caramel syrope

Plateada al horno: La reina de las preparaciones chilenas

Plateada al horno: La reina de las preparaciones chilenas

Plateada al jugo de carne y cabernet/ Pastelera a la albahaca/ Tomatillo confitado

Plateada al jugo de carne y cabernet/ Pastelera a la albahaca/ Tomatillo confitado

Longanizas de chillán. Aunque se preparan en muchos lugares y sectores del Centro sur de Chile, sin duda, las más tradicionales se encuentran en Chillán.

Longanizas de chillán. Aunque se preparan en muchos lugares y sectores del Centro sur de Chile, sin duda, las más tradicionales se encuentran en Chillán.

Cecinas Chillán noticias más importantes de latinoamerica

Necessary ingredients and process of elaboration for homemade chorizo and longaniza as it has been passed down from generation to generation.

Pinterest
Search