Este pie de limón, receta chilena no puede faltar en una clásica once o tecito con amigas. No es complicado y seguro te luces con uno casero.

Pie de limón, receta chilena

Este pie de limón, receta chilena no puede faltar en una clásica once o tecito con amigas. No es complicado y seguro te luces con uno casero.

Kuchen de duraznos

Chilean Desserts, Chilean Recipes, Chilean Food, Bundt Cakes, Cake Cookies, Tortilla, Sweet Treats, Recipies, Recipes

Los alfajores de maicena son muy populares en Perú, Chile y Argentina. Esta receta es deliciosa, la galleta se deshace en la boca. Perfecta para regalar.

Alfajores de maicena

Los alfajores de maicena son muy populares en Perú, Chile y Argentina. Esta receta es deliciosa, la galleta se deshace en la boca. Perfecta para regalar.

Chile- Empanadas de Pino-In Chile, the most traditional empanada filling is called "pino".   Pino is a seasoned mixture of ground beef, onions, raisins, black olives, and hard boiled eggs.  The empananda dough is quick and easy to make, and can be made ahead and stored in the refrigerator.  The pino tastes best if made the day before and allowed to rest overnight before filling the empanandas.

Chilean-Style Empanadas de Pino

Aprende a preparar caldillo de congrio Chileno con esta rica y fácil receta…

Receta de Caldillo de congrio Chileno

How to make a Traditional Chilean Fish Stew - Caldillo de Congrio This recipe uses Conger Eel which is very popular in Chile however you could use a different white.

Torta de merengue lúcuma: la reina de los postres chilenos

Torta de merengue lúcuma: la reina de los postres chilenos

Crema de porotos, receta chilena  Patrocinada por BUSH'S Beans #ad   #cremadeporotos #recetachilena

Crema de porotos, receta chilena

Crema de porotos, receta chilena Patrocinada por BUSH'S Beans #ad #cremadeporotos #recetachilena

Alfajores recipe

Originally from South America, Argentina, these buttery, slightly spiced caramel biscuits are sure to melt your heart.

Exceedingly tender, rich short ribs make a 2-for-1 meal. Make the ribs one night for dinner, then use the leftovers for lunch empanadas the next day.

Beef Short Rib Empanadas

Exceedingly tender, rich short ribs make a 2-for-1 meal. Make the ribs one night for dinner, then use the leftovers for lunch empanadas the next day.

Chilean Country Bread

Chilean Food, Chilean Recipes, Country, Blog, Omelettes, Recipe Image, Mixer, Ideas Para, Cooking Ideas

Pinterest
Search