When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Wooden facade

Discover Pinterest’s 10 best ideas and inspiration for Wooden facade. Get inspired and try out new things.
House 11 x 11 / Titus Bernhard Architekten

The idea behind House 11 x 11 was to design an apparently compact house of homogenous materials, with a low external surface but as large a usable...

Built by MGF Architekten in Aalen, Germany with date 2006. Images by Christian Richters. Landscape and architecture   Three buildings, covered with wood, are situated on a gentle slope with a beautiful view...

Completed in 2006 in Aalen, Germany. Images by Christian Richters. Landscape and architecture Three buildings, covered with wood, are situated on a gentle slope with a beautiful view in Aalen. Originally the site...

Octavia House / PPAA Pérez Palacios Arquitectos Asociados | ArchDaily

Completed in 2020 in Mexico City, Mexico. Images by Luis Young, Maureen M. Evans, Luis Garvan. CASA OCTAVIA arises from the intention of transferring the values of the OCTAVIA brand to a lviing space. Values as natural, simple, clear and honest...

Located on a canal, next to a small marina, and in a green new neighborhood of Amsterdam, Villa MW is all about the views. Part of a row of one-off houses for individual clients, the brick of the ground-floor front facade was a given of the area plan, a feature that connects all the houses in the neighborhood. We pierced the brick wall, which extends on two sides, to frame various views, and on top added a Jura limestone box cut by panels of glass and wooden slats and dotted with projecting balc

Located on a canal, next to a small marina, and in a green new neighborhood of Amsterdam, Villa MW is all about the views. Part of a row of one-off houses for individual clients, the brick of the ground-floor front facade was a given of the area plan, a feature that connects all the houses in the neighborhood. We pierced the brick wall, which extends on two sides, to frame various views, and on top added a Jura limestone box cut by panels of glass and wooden slats and dotted with projecting…

Town Hall by V + bureau vers plus de bien-être | Administration buildings

The extension is built next to the old Town Hall on a lot with a generous view on the scenic Sambre valley. The ambitions were to amplify the public usage..