Bistec a lo Pobre....(It consists of fried meat, onions, eggs and chips. There are many similar dishes with different names in other parts of the world. Serve with rice preferably. It is popular in Peru and Chile).

Bistec a lo Pobre.(It consists of fried meat, onions, eggs and chips. There are many similar dishes with different names in other parts of the world. Serve with rice preferably. It is popular in Peru and Chile) A poor man's plate, but very filling.

El Italiano A pesar del nombre, perritos calientes no se contagian más chileno que esto. Cubiertas con picadillo de tomate, puré de aguacate...

Ripped knickers and other Chilean food you just have to try

The Completo--Chilean hotdogs Smothered in chopped tomato, mashed avocado, whatever you want!

Los anticuchos chilenos se disfrutan todo el año, pero son fundamentales durante nuestras Fiestas Patrias, acá la receta tradicional.

Los anticuchos chilenos se disfrutan todo el año, pero son fundamentales durante nuestras Fiestas Patrias, acá la receta tradicional.

El charquicán es una comida típica Chilena, que usualmente se prepara en la época de invierno por su alto contenido calórico. Es básicamente un guiso a base de carne, papas, zapallo,porotos verdes, choclo.

Charquican, guiso a base de papas, zapallos y vegetales con carne // Charquicán, stew made with potatoes, pumpkins and vegetables with meat.

Pinterest
Search