Recetas Chilenas

173 Pins83 Followers
COCIMIENTO DE CHORITOS

Recipe: Mussels in White Wine Sauce with Onions and Tomatoes. "Moules marinieres", a classic French recipe using wine, garlic, shallots, parsley and butter and you can add tomatoes.

Mote con huesillos es una bebida refrescante chilena, no alcohólica, que se compone de una mezcla de jugo acaramelado, con mote de trigo y duraznos deshidratados, llamados huesillos. // Mote con Huesillo is a refreshing beverage, nonalcoholic, which consists of a mixture of caramel juice with wheat mote and dried peaches, called huesillos

mote con huesillos (wheat with dried peaches) -- This is a sweet beverage made by stewing a sugary syrup with wheat and dried peaches. After cooling, the liquid is strained and served with the cooked wheat. Here, a dried peach is also added.

Esta receta de papas rellenas al horno es la versión popular en Chile. Una receta deliciosa que me trae muchos recuerdos.

Esta receta de papas rellenas al horno es la versión popular en Chile. Una receta deliciosa que me trae muchos recuerdos.

Estas son las clásicas empanadas de pera de la zona central de Chile, una receta que te traerá los mejores recuerdos.

Estas son las clásicas empanadas de pera de la zona central de Chile, una receta que te traerá los mejores recuerdos.

Empanadas de mariscos - Chilean Seafood empanadas with recipe in Spanish but easy to translate

Empanadas de mariscos - Chilean Seafood empanadas with recipe in Spanish but easy to translate

Mi Diario de Cocina | Leche nevada | http://www.midiariodecocina.com

Mi Diario de Cocina | Leche nevada | http://www.midiariodecocina.com

Revista PlatosyCopas // Pastel de jaiba de "La picá de Emeterio", Concón.

Revista PlatosyCopas // Pastel de jaiba de "La picá de Emeterio", Concón.

Revista PlatosyCopas // Choritos al vapor de "La Picá de Martín", Concón.

Revista PlatosyCopas // Choritos al vapor de "La Picá de Martín", Concón.

Pinterest
Search