How to make a classic Pisco Sour

Pisco Sour

How to make a classic Pisco Sour. Ingredients as per lesson in Lima: 3 oz Non-Aromatic Pisco 1 oz Lime Juice 1 oz Simple Syrup 1 oz Egg White drops of bitters

Alto del Carmen, very good pisco. The best ever!!!

Alto del Carmen, very good pisco.

Aguardiente de vino Pedro Ximenez & Moscatel de Alejandría, Pisco chileno *Pisco Mistral, añejado en roble* - Compañía Mistral, Valle del Elqui, Chile --------------------- Añejado en barricas de roble americano --------------- Alcohol: 46 º

Aguardiente de vino Pedro Ximenez & Moscatel de Alejandría, Pisco chileno *Pisco Mistral, añejado en roble* - Compañía Mistral, Valle del Elqui, Chile --------------------- Añejado en barricas de roble americano --------------- Alcohol: 46 º

Marnier Lapostolle, owner of the Grand Marnier liqueur brand, is to launch a super-premium pisco in the UK market from the Elqui Valley in Chile.

We take a look at a Kappa, a major entry into the Chilean Pisco category, from the Marnier Lapostolle family

Mercado de los Piscos Súper Premium Crece en Chile | El Mercurio, Santiago de Chile - Mayo 26, 2013

Mercado de los Piscos Súper Premium Crece en Chile | El Mercurio, Santiago de Chile - Mayo 26, 2013

Dónde comprar pisco chileno en el extranjero

Dónde comprar pisco chileno en el extranjero

Gravas Rojas generico

Gravas Rojas generico


More ideas
Pinterest
Search