TIEMPO DE PREPARACIÓN 5 minutos TIEMPO TOTAL 5 minutos Estos pinchos antipasto son una variedad de carnes, quesos italianos, olivos y hortalizas roscadas a una memoria - un aperitivo sencillo pero elegante. Autor: Cena en el zoo Tipo de receta: Aperitivo Tipo de cocina: italiana Sirve: 12 INGREDIENTES 12 aceitunas Kalamata 12 bolitas de mozzarella fresca (obtener el tipo de marinado si está disponible) 12 rebanadas de salami de corte de espesor 12 aceitunas verdes rellenas de pimiento…

Big Diabetes Free - These antipasto skewers are an assortment of italian meats, cheeses, olives and vegetables threaded onto a stick for a super easy yet elegant appetizer. Ad - Doctors reverse type 2 diabetes in three weeks

Empanadas de Pino - Beef Empanadas

Chilean-Style Empanadas de Pino

Torta de mil hojas con manjar. Una receta tradicional y muy popular en Chile…

Torta de mil hojas

Torta de mil hojas con manjar. Una receta tradicional y muy popular en Chile…

Mi Diario de Cocina: Locos

Mousse estilo humita y los sabores de Chile

Chilean Home Cooking in a Chilean Home (With Recipes

Chilean Home Cooking in a Chilean Home (With Recipes

Learning about traditional food of Valparaiso in a Chilean cooking class. Includes recipe for pastel de choclo, enselada chilena, and turron de vino.

Colombian Style Stuffed Meatloaf (Albondigón Colombiano) |mycolombianrecipes.com

Albondigón Colombiano

This delicious Albondigón is a traditional Colombian dish. I grew up watching my grandmother and my mom rolling this meatloaf at least once a week.

Some roasted and peeled Pignons, the seeds of the Araucaria Araucana or Chilean…

Some roasted and peeled Pignons, the seeds of the Araucaria Araucana or Chilean Pine. And a great post on some native Chilean foods.

Pinterest
Search