Explore History and more!

Historias con delantal  http://blogs.lasprovincias.es/historiascondelantal/

Historias con delantal http://blogs.lasprovincias.es/historiascondelantal/

Historias con delantal. Arroz con erizo y centolla.  http://blogs.lasprovincias.es/historiascondelantal/

Historias con delantal. Arroz con erizo y centolla. http://blogs.lasprovincias.es/historiascondelantal/

Argentine asados put every other kind of barbecue to shame. When it comes to grilling meat, no one does it like the Argentines. A traditional asado first starts with offal (like sweet breads) and morcilla (blood sausage). Next comes the choripan (which we just talked about). Lastly they serve the serious cuts of beef, like lomo or vacio. And this doesn't even include the salads. It's epic in the best of ways.

14 Food Reasons Argentines Are Better At Life

14 Food Reasons Argentines Are Better At Life - I Uncorking Argentina Custom-Built Wine Tours in Mendoza Wine Country

I've just cooked this delicious recipe with Erik Ramirez using Panna!

A recipe video for Lomo Saltado (Peruvian beef stir-fry) by Chef Erik Ramirez of the Llama Inn, in Brooklyn.

En ningún lugar de España se fríe con más arte que en Andalucía. ¿Cuál es el secreto de esos boquerones jugosos y esos calamares crujientes? Una maestra malagueña de la fritura nos los desvela.

Cómo freír tan bien como los andaluces

En ningún lugar de España se fríe con más arte que en Andalucía. ¿Cuál es el secreto de esos boquerones jugosos y esos calamares crujientes? Una maestra malagueña de la fritura nos los desvela.

Mollejas (Sweetbreads) - http://fredsfruit.com/south-american-groceries/

A little about South American Cuisine From the high energy, high protein, meat loving Argentineans & their Asado to the refined cuisine of the fish loving Peruvians, South America has it all as a continent that has given the world.

The Sushi Room - Russafa - Valencia

The Sushi Room - Russafa - Valencia

Pinterest
Search