Explore Calamari, Cucumber, and more!

Menú Ricard Camarena, la anguila con el cacau lleva una infusión de calamar, pepino y limón

Menú Ricard Camarena, la anguila con el cacau lleva una infusión de calamar, pepino y limón

Fredrik-berselius-Aska-photo-Signe-Birck-5 #plating #presentation

FREDRIK BERSELIUS (Chef): I wanted to study architecture and design, but the creative possibilities of working with food grew on me very quickly.

Vivre: If Ever in Denmark

Noma's starter of crunchy baby carrots from the fertile Lammefjorden region of Denmark, served with edible “soil” made from malt, hazelnuts and beer, with a cream herb emulsion beneath – you are literally eating the earth!

Black Sesame Dessert

White chocolate plaquette, Black sesame cheesecake, Black sesame moss, Super soft black sesame sponge and Blackberries Colour Design Art Photography Black White Food Color gourmet noir blanc

#Rene #Redzepi #molecular http://www.amazon.fr/gp/product/0714859036/ref=as_li_qf_sp_asin_tl?ie=UTF8=coac0c-21=as2=1642=6746=0714859036">Noma

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PUMPKIN PLIN RAVIOLI WITH STRACCINO CHEESE FOUNDUE AND BLACK TRUFFLE

It has been an honor and a pleasure to have had the opportunity to attend the amazing pairing events of the ITALIAN CULINARY EXPERIENCE this past year.

One of the most memorable and experimental dishes at Mugaritz is shaved ice with concentrated shrimp head juice poured over it. You're supposed to eat the shrimp-infused ice before it melts.

One of the most memorable and experimental dishes at Mugaritz is shaved ice with concentrated shrimp head juice poured over it. You& supposed to eat the shrimp-infused ice before it melts.

Try the fillet of seabass on squid ink risotto at Locale in Blackheath

Victoria Purcell heads for the newly refurbished Locale in Blackheath and finds that this neighbourhood favourite's star shows no sign of waning

“Bacalao Hondarrabi Zuri”. Este el pintxo que Juan Pablo Donofrio y Jeremías Martínez, de la Vinoteka, en la Avenida de Iparralde de Irún (T. 943627332), presentaron en el Campeonato de Euskal Herria de Pintxos. Puedes comprar el libro del concurso con todas las fotos y recetas en nuestra tienda: http://www.campeonatodepintxos.com/tienda/ #Hondarribia #Pintxos #Pinchos #Tapas #Fuenterrabía #Fontarrabie @hondarribiaturi @euskadipintxos

“Bacalao Hondarrabi Zuri”. Este el pintxo que Juan Pablo Donofrio y Jeremías Martínez, de la Vinoteka, en la Avenida de Iparralde de Irún (T. 943627332), presentaron en el Campeonato de Euskal Herria de Pintxos. Puedes comprar el libro del concurso con todas las fotos y recetas en nuestra tienda: http://www.campeonatodepintxos.com/tienda/ #Hondarribia #Pintxos #Pinchos #Tapas #Fuenterrabía #Fontarrabie @hondarribiaturi @euskadipintxos

Fue un éxito que pudieron disfrutar 108 personas… BASQUE COUNTRY PINTXOS EXPERIENCE • HOTEL MARÍA CRISTINA En uno de los lugares más bellos y glamuroso… El Hotel María Cristina, Bodegas Riojanas, la Asociación de Hostelería de Hondarribia y el Campeonato de Euskal Herria de Pintxos, que se celebra anualmente en Hondarribia, colaboraron para un evento exclusivo: BASQUE COUNTRY PINTXOS EXPERIENCE https://vimeo.com/91501158 http://pintxosexperience.com/

Fue un éxito que pudieron disfrutar 108 personas… BASQUE COUNTRY PINTXOS EXPERIENCE • HOTEL MARÍA CRISTINA En uno de los lugares más bellos y glamuroso… El Hotel María Cristina, Bodegas Riojanas, la Asociación de Hostelería de Hondarribia y el Campeonato de Euskal Herria de Pintxos, que se celebra anualmente en Hondarribia, colaboraron para un evento exclusivo: BASQUE COUNTRY PINTXOS EXPERIENCE https://vimeo.com/91501158 http://pintxosexperience.com/

Oysters with Meyer Lemons and Cracked Peppercorns

Oysters With Meyer Lemons And Cracked Peppercorns With Oysters, Meyer Lemons, Green Peppercorns, Pink Peppercorns

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