Explore Spanish Recipes, Leche Flan, and more!

Explore related topics

Flan De Tres Leches (Con Amaretto)  (Recetas De Puerto Rico)

☀Puerto Rico☀Flan De Tres Leches (Con Amaretto) (Recetas De Puerto Rico) also Cuban delight ♥ yummy I have missed this so much, better than cheesecake!

CoLoRes, SaBoRes, oLoRes...CoLoRs, TaSTeS, SmeLLS: corn flan/flan de elote

Corn flan is a very delicious dessert. i usually make flan napolitano , but this time i prepared corn flan. as many other m.

Flan Recipe Ingredients 1/2 cup sugar 2 tablespoons water 2 large eggs 3 large egg yolks 1/4 teaspoon lemon zest 2 teaspoons vanilla extract 1 can sweetened condensed milk 1 1/2 cups low-fat milk (about 1% or 2% fat) Directions Preheat the oven to 350F. Place a kitchen towel in the bottom of a large baking dish, and place a 9-inch cake pan in the center. Bring the sugar and water to a boil in a small saucepan, swirling the pan gently until the sugar has dissolved (about 3 minutes). Reduce to…

Step-By-Step Directions To Making The Perfect Flan

Dessert Recipe: Fantastic Flan Also known as Creme caramel or caramel custard, Flan is a decidedly Western European dish. Its name is French, but the dish most of us in America call flan comes from.

Mexican Picadillo

Mexican Picadillo Recipe Ingredients: lean ground beef 2 medium russet potatoes, peeled and diced into cubes cup yellow onion, diced fine inchor less) cup red bell p…

Pay de Frutas Secas  Relleno: 2 paquetes de 190 g de Queso Crema Philadelphia ½ tza. de leche condensada 2 pzas. de huevos enteros 2 pzas. de yemas de huevo 1 cdita. de fécula de maíz 1 cdita. de nuez moscada en polvo 1 cdita. de canela en polvo ½ tza. de fruta mixta seca picada deshuesada (manzana, higo, dátil, chabacano, naranja y pasitas) 3 cdas. de nuez picada Base: 2 tzas. de galletas Marbú® dorada molidas 90 g de mantequilla derretida 1 cdita. de jengibre en polvo

Pay de frutas secas

Pay de Frutas Secas Relleno: 2 paquetes de 190 g de Queso Crema Philadelphia ½ tza. de leche condensada 2 pzas. de huevos enteros 2 pzas. de yemas de huevo 1 cdita. de fécula de maíz 1 cdita. de nuez moscada en polvo 1 cdita. de canela en polvo ½ tza. de fruta mixta seca picada deshuesada (manzana, higo, dátil, chabacano, naranja y pasitas) 3 cdas. de nuez picada Base: 2 tzas. de galletas Marbú® dorada molidas 90 g de mantequilla derretida 1 cdita. de jengibre en polvo

Coberturas y relleno de donuts:Postreadicción galletas decoradas, cupcakes y pops:

Coberturas y relleno de donuts:Postreadicción galletas decoradas, cupcakes y pops:

Pinterest
Search