Pinterest

Explore these ideas and more!

CUSQUEÑO

CUSQUEÑO

Falso conejo

Falso Conejo “Fake Rabbit”

Falso Conejo (Is it really a Fake Rabbit?) Why is this dish called Falso Conejo or Fake Rabbit? I do not have the answer but I can tell you that is very delicious! The dish really doesn’t look or t…

Tucumans - fried Bolivian Empanadas

Empanadas Tucumanas (Fried Bolivian Empanadas)

Empanadas Tucumanas (Fried Bolivian Empanadas) When I was in college I discovered these amazing empanadas. I attended the University Mayor de San Simon (UMSS) and on the corner of Sucre and Oquendo…

Ají de papalisa - Receta Boliviana - El Sabor de Bolivia - Bolivia.com

Ají de papalisa - Receta Boliviana - El Sabor de Bolivia - Bolivia.com

+20 fotos de platos bolivianos. Haciendo clic, irás a una página de Facebook con recetas

+20 fotos de platos bolivianos. Haciendo clic, irás a una página de Facebook con recetas

El Majadito es un plato típico de Bolivia, está preparado a base de arroz con charque (carne deshidratada), huevos y plátanos fritos. “Majau” significa “golpeado” o “majado“, cosa que se hace con las carnes antes de hacer el majau en un tacú o mortero de madera. Es un plato tradicional del oriente boliviano, que data de la época de la conquista de los españoles en Bolivia. El majadito es parecido a las paellas españolas.

El Majadito es un plato típico de Bolivia, está preparado a base de arroz con charque (carne deshidratada), huevos y plátanos fritos. “Majau” significa “golpeado” o “majado“, cosa que se hace con las carnes antes de hacer el majau en un tacú o mortero de madera. Es un plato tradicional del oriente boliviano, que data de la época de la conquista de los españoles en Bolivia. El majadito es parecido a las paellas españolas.

llajua bolivian salsa

Llajwa (Spicy Bolivian Salsa)

Llajua is a delicious Bolivian Food. Learn to cook Bolivian Food Recipes and enjoy Traditional Bolivian Food.

Chicken Gyros with Tzatziki Sauce

Basil: Chicken Gyros with Tzatziki Sauce: 1 cup cucumber, finely chopped cup greek yogurt cup sour cream 1 teaspoon mint 1 teaspoon cilantro 1 tablespoon lemon juice 1 garlic clove, minced teaspoon salt Let sit for at least 1 hr before serving.

Charque

Last night I went with don David and his family to eat charque. This was a special occasion - don David's daughter was celebrating her .

Triple (Tomato, Egg and Avocado Triple Decker Sandwich)

Tasty Tomato Egg and Avocado All-Terrain Sandwich - there are also 12 other lunch ideas here from Spoonful.