Pinterest

Explore Guadalajara, Family Rooms, and more!

Casa prefabricada de hormigón en Guadalajara

Casa prefabricada de hormigón en Guadalajara

Room & Style

Villa Snow White by Helin Architects in Finland; stairs and open living space

Bello.

Colourful family living: In love with colours. Apartment in Malmö. BoligLiv Alt for Damerne

█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█ █░░╦─╦╔╗╦─╔╗╔╗╔╦╗╔╗░░█ █░░║║║╠─║─║─║║║║║╠─░░█ █░░╚╩╝╚╝╚╝╚╝╚╝╩─╩╚╝░░█ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█

Floating Shelves in front of glazing and Tile / Stone wall - Brentwood Residence - Belzberg Architects - MLK Design

Amazing mid-century modern house located in the quiet residential neighborhood of El Encinar de los Reyes, northeast of Madrid in Spain. The residence has been designed by architect Javier de la Calzada as his own home

Amazing mid-century modern home in Madrid

Amazing mid-century modern house located in the quiet residential neighborhood of El Encinar de los Reyes, northeast of Madrid in Spain. The residence has been designed by architect Javier de la Calzada as his own home

contemporary glam in Portugal living room glass table zebra chairs modern art chrome fireplace

Contemporary Glam in Portugal ~ living room glass table zebra chairs, modern art, chrome fireplace ♕BOUTIQUE CHIC♕

Decoracion de espacios con doble altura

Decoracion de espacios con doble altura

Image 10 of 37 from gallery of Naked House / Taller Estilo Arquitectura. Photograph by David Cervera

Projeto luminotécnico = Cozinha (kitchen)

Projeto luminotécnico = COZINHA

Very cool space

Sharing for better quality, Please Pin it And Like ! Studio PMK + Designers envisioned a two-story penthouse in Kaohsiung, Taiwan entitled Lai Residence and developed for a younger couple and their . - Penthouse in Taiwan

Esta residencia resguarda los sueños de una familia que deseaba un espacio para compartir largos días soleados.

Casa en Valle de Bravo por Luciano Gerbilsky

Esta residencia resguarda los sueños de una familia que deseaba un espacio para compartir largos días soleados.

Esta residencia resguarda los sueños de una familia que deseaba un espacio para compartir largos días soleados.

Casa en Valle de Bravo por Luciano Gerbilsky

Esta residencia resguarda los sueños de una familia que deseaba un espacio para compartir largos días soleados.