Explore We Heart It and more!

Gambas a la plancha

Gambas a la plancha

caipi-clicquot : crushed ice, cachaça, 1 lime cut into wedges, 3 fresh lychees peeled, pitted, crushed, 2 oz lychee syrup, veuve clicquot yellow label. fill shaker with crushed ice, add cachaça, squeezed lime wedges, cryshed lychees and lychee syrup. shake well. pour into large tumbler and top with splash of champagne. yum!

In The City Of Samba

La almeja fina es una de las más conocidas que hay en Galicia, junto con la babosa, la japónica y la rubia. http://www.mariskito.com/12/10/comprar-almeja-fina-extra.htm

La almeja fina es una de las más conocidas que hay en Galicia, junto con la babosa, la japónica y la rubia. http://www.mariskito.com/12/10/comprar-almeja-fina-extra.htm

Espetos (Sardinas de Málaga a la brasa). Lo mejor de Málaga, amén de sus gentes. Benalmádena - AOVESol - I feria del aceite de oliva virgen extra de La Costa del Sol.

Espetos (Sardinas de Málaga a la brasa). Lo mejor de Málaga, amén de sus gentes. Benalmádena - AOVESol - I feria del aceite de oliva virgen extra de La Costa del Sol.

Grilled Salmon with Pineapple & Piquillo Peppers Salsa + GIVEAWAY

Grilled Salmon with Pineapple and Piquillo Peppers Salsa - A quick, fresh and extremely flavorful Pineapple and Piquillo Peppers Salsa served alongside grilled Salmon.

musclos1.jpg (800×450)

musclos1.jpg (800×450)

Garlic Butter Pasta with Spinach and Parmesan | Naturally Ella

Garlic Butter Pasta with Spinach and Parmesan

We got butter, we got pasta, we got parmesan… that’s swoon meets baboon right there. BUT, luckily that ‘spinach’ is in there, right? Without that spinach this dish mig…

Pinterest
Search