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¿Como lograr que la carne a la parrilla salga jugosa y no seca? Recuerde que el 70 por ciento de la carne es agua, y de ella depende la jugosidad. Por eso cuando se abusa del término de cocción se pierden los líquidos y los sabores. Lo que las personas llaman ‘sangre’ en la carne …

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Bourbon Street Rib-Eye Steak Allrecipes.com

Bourbon Street Rib-Eye Steak Recipe - Sirloin Steak with Garlic Butter Grilled Garlic 1 cup water cup bourbon whiskey cup soy sauce cup packed brown sugar 3 tablespoons Worcestershire sauce 2 tablespoons lemon juice 4 ounce) beef rib-eye steaks

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Best Steak Marinade in Existence

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Grilled Cajun Steak with Sweet Orange Apricot Glaze – this Cajun marinade and…

Cajun Steak with Apricot Orange Glaze

Crazy juicy, tender Grilled Cajun Steak seeping with flavor from the most amazing Cajun steak marinade and Cajun spice rub all complimented by sweet tangy Apric

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This is a much simpler and easier alternative to the Cuban pig on a spit and what my family has been eating for years on Nochebuena.

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